
Składniki
1 sztuka
0.5 sztuki
1 sztuka
10 sztuk
3 sztuki
1 sztuka
0.2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Owoce umyj, osusz i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Krok 2
Następnie obierz je ze skórki, pokrój w plastry.
Krok 3
Następnie wymieszaj wszystkie i posyp liśćmi mięty.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej