
Składniki
null
null
null
1 pęczek
0.6 szklanki
1 pęczek
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewki umyj, oczyść i posiekaj drobno razem ze szczypiorkiem.
Krok 2
Ser rozgnieć widelcem i dokładnie wymieszaj ze śmietaną.
Krok 3
Dodaj rzodkiewki, szczypiorek i dopraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej