Wiosenna surówka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna surówka

Autor: Anna Włodarczyk

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

31 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kalarepkę obrać i pokroić w słupki. Fenkuł pokroić w paseczki, a pora w krążki.

Krok 2

Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr rozrobić z dwiema łyżkami oliwy.

Krok 3

Połączyć sos z warzywami, dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna surówka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka z szynką i serem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej