Pstrąg faszerowany serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pstrąg faszerowany serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

1 sztuka

2 sztuki

4 łyżki

1 pęczek

300 gramów

4 łyżki

null

2 łyżki

2 łyżeczki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek i natkę posiekaj. Wymieszaj z serem, jajkami , skórką z cytryny, pestkami słonecznika, kremówką, przypraw sola i białym pieprzem.

Krok 2

Ryby natrzyj przyprawą do ryb i sokiem z cytryny.

Krok 3

Nafaszeruj nadzieniem i zepnij wykałaczkami.

Krok 4

Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posyp kawałkami masła.

Krok 5

Piecz 35 minut w 190 stopniach. Posyp natką i szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej