
Składniki
2 sztuki
null
2 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
4 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę umyj i poszatkuj, marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach, chili pokrój na trzy części, a cebulę pokrój na plasterki.
Krok 2
Do pokrojonych warzyw dodaj szalotki oraz musztardę i dobrze wymieszaj.
Krok 5
Przez dwa dni mieszaj kapustę od czasu do czasu. A następnie poprzekładaj ją do słoików i trzymaj w chłodnym miejscu.
Krok 3
Wymieszaj olej z sosem Knorr.
Krok 4
Wlej sos do kapusty i całość dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej