Cytrynowa oliwa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Cytrynowa oliwa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

2 łyżki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cytrynę sparz i zetrzyj z niej skórkę.

Krok 2

Połącz wszystkie składniki w słoju.

Krok 3

Następnie dobrze zakręć. Wstrząśnij.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cytrynowa oliwa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cytrynowa oliwa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cytrynowa oliwa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cytrynowa oliwa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cytrynowa oliwa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cytrynowa oliwa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cytrynowa oliwa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Cytrynowa oliwa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej