Grillowana pierś kurczaka w musztardzie
łatwe
22 osoby zapisały

Składniki
300 gramów
3 łyżki
0.5 opakowania
3 łyżki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokroić na kilka mniejszych kawałków.
Krok 2
Przełożyć do miski i natrzeć wyciśniętymi ząbkami czosnku i przyprawą włoską.
Krok 3
Dodać olej i musztardę i dokładnie wymieszać. Odstawić pod przykryciem do lodówki na około dwie godziny.
Krok 4
Grillować z dwóch stron.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa włoska Knorr grubo mielona
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej