
Składniki
1 łyżeczka
6 sztuk
1 łyżka
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.
Krok 2
Wędzoną rybę obrać ze skóry,usunąć ości,zmielić,dodać ugotowane żółtka,oliwę i masło.
Krok 3
Wszystko razem utrzeć,dodać szczypiorek,wymieszać.
Krok 4
Ostrożnie napełnić połówki jajek masą rybną,podawać.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej