
Składniki
1 łyżka
50 gramów
null szczypt
3 sztuki
null szczypt
2 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filet z ryby pokrój na małe kawałki, pieczarki na plasterki, marchew na talarki, a krewetki wrzuć do wrzątku, pogotuj przez 2 minuty, a następnie odsącz.
Krok 2
Na rozgrzany olej wrzuć marchew, po chwili dodaj rybę, krewetki, pieczarki, sos sojowy, Przyprawę w Mini kostkach Czosnek Knorr, cukier i pieprz.
Krok 3
Wszystko dokładnie wymieszaj i smaż przez ok. 7 minut, czasem mieszając.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej