
Składniki
3 sztuki
1 pęczek
2 łyżki
3 sztuki
1 szczypta
2 szczypty
3 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotowałam obcięłam górę i dól i wyjęłam żółtka. Włożyłam do miseczki .Szczypiorek umyłam i pokroiłam drobno.
Krok 2
Oliwki pokroiłam w plasterki cieniutkie.Ser starłam na tarce do parmezanu sosem sałatkowym posypałam żótka .Dodałam sól i pieprz do smaku oraz musztardę wymieszałam widelcem zgniotłam i taki farsz włożyłam w jajka nadziałam je
Krok 3
Zrobiłam na spróbowanie dla każdego po jednym jajeczku zasmakowało teraz będę częściej robiła .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej