Naleśniki Bambino przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Naleśniki Bambino

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
11 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cała rzecz w tym, że w środku każdego naleśnika jest gorąca czekolada i zimne lody. Lody sprawiają, że czekolada zamienia się w twardą chrupiącą skorupkę, ale ten efekt utrzymuje się tylko przez chwilę, a potem wszystko zaczyna płynąć. Dlatego NALEŚNIKI BAMBINO trzeba jeść natychmiast po przygotowaniu. Ale dzieci na pewno nie trzeba do tego namawiać!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Naleśniki Bambino - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Roladki po bolońsku
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej