Panierka z kopru włoskiego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Panierka z kopru włoskiego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

null

2 łyżki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek zmiażdż.

Krok 2

Nasiona kopru upraż.

Krok 3

Wszystkie składniki wymieszaj. Stosuj do mięs.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Panierka z kopru włoskiego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej