Pasta rybna makrela + ser przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta rybna makrela + ser

Autor: profil69

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

60 gramów

80 gramów

4 gramy

2 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj makrelę wędzoną z serem twarogowym i olejem Posmaruj chleb masłem Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta rybna makrela + ser - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sernik z masą kajmakową
czas przygotowania
80 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej