Pirackie danie jednogarnkowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pirackie danie jednogarnkowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

1 sztuka

1 sztuka

50 mililitrów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

null

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Drobno posiekaj cebulę i czosnek. Ziemniaki i paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Oliwę rozgrzej w dużym garnku. Następnie zeszklij cebulę i czosnek.

Krok 3

Dodaj resztę warzyw i Sos w słoiku Spaghetti Toscana Knorr. Gotuj 20 minut na małym ogniu.

Krok 4

Pokrój filet rybny w kostkę. Skrop cytryną i z połącz z warzywami.

Krok 5

Gotuj do miękkości na słabym ogniu przez 10 minut. Na koniec dodaj śmietanę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pirackie danie jednogarnkowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Zupa rybna z karpia
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej