
Składniki
100 mililitrów
100 mililitrów
50 gramów
1 sztuka
0.5 łyżeczki
0.5 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Płatki zalej wodą i mlekiem i gotuj ok. 5 minut
Krok 2
Dodaj ugniecionego banana, sok z cytryny i cynamon
Krok 3
Dokładnie wymieszaj
Krok 4
Podawaj z ulubionymi dodatkami
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej