Pstrąg faszerowany serem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pstrąg faszerowany serem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

1 sztuka

2 sztuki

4 łyżki

1 pęczek

300 gramów

4 łyżki

null

2 łyżki

2 łyżeczki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypiorek i natkę posiekaj. Wymieszaj z serem, jajkami , skórką z cytryny, pestkami słonecznika, kremówką, przypraw sola i białym pieprzem.

Krok 2

Ryby natrzyj przyprawą do ryb i sokiem z cytryny.

Krok 3

Nafaszeruj nadzieniem i zepnij wykałaczkami.

Krok 4

Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posyp kawałkami masła.

Krok 5

Piecz 35 minut w 190 stopniach. Posyp natką i szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pstrąg faszerowany serem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
26 osób ogląda przepis:
Sernik Królewski
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej