Sałatka z fasolką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z fasolką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null szczypt

0.5 szklanki

null szczypt

150 gramów

1 opakowanie

2 sztuki

3 łyżki

150 gramów

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolki i soczewicę osącz z zalewy i przełóż do miski.

Krok 2

Słonecznik, orzechy włoskie posiekaj, dodaj do fasolek i wymieszaj.

Krok 3

Majonez rozprowadź razem ze śmietaną, dodaj Mini kostki Knorra i dokładnie wymieszaj.

Krok 4

Sos dodaj do sałatki i wymieszaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z fasolką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pasztet domowy
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej