Sos chlebowy z miętą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos chlebowy z miętą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null szczypt

null szczypt

2 łyżki

1 łyżka

300 gramów

1 łyżka

3 pęczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój w kostkę i wymieszaj razem z odrobiną oliwy.

Krok 2

Mięte drobno posiekaj i dodaj do chleba.

Krok 3

Następnie dodaj ocet i musztardę.

Krok 4

Dopraw do smaku i odstaw na kilka godzin do lodówki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Pizza Capriciosa
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej