Sos St. Vincent I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos St. Vincent I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

3 łyżki

50 mililitrów

1 szklanka

0.5 opakowania

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórka obierz i pokrój.

Krok 2

Sardynki rozdrobnij.

Krok 3

Następnie połącz ogórka z majonezem, rozdrobnionymi sardynkami, winem i opłukanymi kaparami. Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos St. Vincent I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej