Sos St. Vincent II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos St. Vincent II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

null

150 gramów

2 sztuki

1 pęczek

1 łyżka

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żółtka ugotuj.

Krok 2

Pietruszkę i rzeżuchę posiekaj drobno.

Krok 3

Żółtka przetrzyj przez sito, a następnie połącz z majonezem, śmietaną, posiekaną rzeżuchą i natką pietruszki. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Szynka w galarecie
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej