Aromatyczny sos ziołowy – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos ziołowy na ciepło

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

2 sztuki

200 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bazylię umyj i drobno posiekaj.

Krok 2

Serek wymieszaj z czosnkiem przeciśniętym przez praskę.

Krok 3

Dodaj skruszone Mini kostki Czosnek Knorr i bazylię, wymieszaj dokładnie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
11 osób ogląda przepis:
Roladki z szynki
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej