Szybkie filety z mintaja przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szybkie filety z mintaja

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

2 sztuki

null

0.5 sztuki

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety rybne opłucz, odciśnij i skrop obficie sokiem wyciśniętym z cytryny. Oprósz solą i pieprzem, odłóż do lodówki na 30 minut.

Krok 2

Rybę obtocz w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej.

Krok 3

Smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szybkie filety z mintaja  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szybkie filety z mintaja  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szybkie filety z mintaja  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szybkie filety z mintaja  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szybkie filety z mintaja  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szybkie filety z mintaja  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szybkie filety z mintaja  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szybkie filety z mintaja  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej