
Składniki
1 sztuka
8 sztuk
1 opakowanie
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W tosterze zrób grzanki z chleba tostowego.
Krok 2
Posmaruj je serkiem owocowym.
Krok 3
Brzoskwinię z syropu odsącz i pokrój w plasterki, tak samo pokrój obrane kiwi.
Krok 4
Owoce ułóż na serku. Podawaj zaraz po przygotowaniu, by kromki nie zmiękły.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej