Wędzony żółty ser z rusztu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wędzony żółty ser z rusztu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 łyżka

3 łyżki

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wędzony ser pokrój na 8 cienkich plasterków.

Krok 2

Papier pergaminowy posmaruj olejem. Następnie połóż na nim plasterek sera, posyp papryką i kminkiem.

Krok 3

Przykryj kolejnym plasterkiem sera i zawiń. Piecz około 6 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Sałatka jarzynowa
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej