
Składniki
1 gram
1 pęczek
1 pęczek
1 sztuka
50 gramów
2 szczypty
1 szczypta
250 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do wody wsyp mieszankę na kotlety i gotuj przez 15 minut.
Krok 2
Przestudź i połącz z jajkiem, posiekanymi ziołami, mąką i ziołami.
Krok 3
Uformuj kotlety i piecz przez 10 minut w 180°C.
Krok 4
podawaj z warzywami i sosem czosnkowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kotlety z kaszy bulgur Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej