Wykwintna sałatka krabowa na włoską nutę
średnie
13 osób zapisało

Składniki
null
null
60 gramów
130 gramów
6 łyżek
null
130 gramów
2 sztuki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomarańcze obierz, usuwając błonkę, podziel na cząstki.
Krok 2
Dodać resztę składników, wlej sok z cytryny, oliwę i dopraw solą i pieprzem.
Krok 3
Delikatnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej