Morszczuk w panierce z parmezanem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Morszczuk w panierce z parmezanem

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

1 łyżeczka

1 szklanka

2 sztuki

100 mililitrów

1 sztuka

1 łyżeczka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bułkę tartą mieszamy z solą, pieprzem, pokruszoną kosteczką czosnkową i parmezanem.

Krok 2

Jajko mieszamy z kremówką.

Krok 3

Wysuszoną papierowym ręcznikiem rybę obtaczamy w jajku a następnie w mieszance bułki, przypraw i parmezanu. Smażymy na złoto na oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Morszczuk w panierce z parmezanem  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej