Nadziana Papryka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Nadziana Papryka

Autor: Mniam Mniam

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wykroić wszystko z papryki potem posiekać cebule, pokroić w drobną kostkę pomidora oraz pokroić zielonego ogórka.

Krok 2

Do czystej papryki włożyć paste oliwkową. Potem dodać pozostałe pokrojone warzywa .

Krok 3

Całość wymieszać. Dodać pieprz i sól. GOTOWE !!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Nadziana Papryka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej