Pasta rosyjska z orzechami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta rosyjska z orzechami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 łyżka

4 sztuki

200 gramów

2 łyżki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek posiekaj i utrzyj z solą i pieprzem.

Krok 2

Utrzyj masło i stopniowo dodawaj do niego czosnek i twaróg.

Krok 3

Masę wymieszaj z orzechami i schłódź.

Krok 4

Posyp melisą.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta rosyjska z orzechami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej