Pasta z cebulą i bryndzą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z cebulą i bryndzą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

5 łyżek

1 łyżka

1 sztuka

150 gramów

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bryndzę zmiksuj z papryką, żółtkiem, masłem i śmietaną.

Krok 2

Cebulę posiekaj, dodaj do masy i wymieszaj.

Krok 3

Posyp szczypiorkiem i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z cebulą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Babka Wielkanocna
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej