Pasta z bryndzy i fasoli gotowanej - przepis na pastę | Przepisy.pl pixel

Pasta z fasolą i bryndzą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1 łyżka

200 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zmiksuj fasolę z olejem, masłem i bryndzą.

Krok 2

Dodaj sól i pieprz.

Krok 3

Dokładnie wymieszaj i schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z fasolą i bryndzą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ćwikła
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej