
Składniki
1 sztuka
300 gramów
2 sztuki
500 gramów
2 opakowania
300 gramów
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokroić sałatę na drobne kawałki lub podrzeć w rękach
Krok 2
Pomidory, ogórka i fetę pokroić w niedużą kostkę
Krok 3
Oliwki pokroić w plasterki
Krok 4
Cebulę pokroić w drobne piórka
Krok 5
Przygotować sos według zaleceń na opakowaniu
Krok 6
Wymieszać
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej