
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
50 gramów
5 łyżeczek
0.2 litra
0.25 litra
200 gramów
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
kurczaka rozbic bardzo cienko przyprawic,na kur. nałorzyc serek.papryke i szynke par. zwinąc w rulon,obtoczyc w mące,usmażyć na maśle.
Krok 2
roladke kroimy w 4 plastry i układamy na talerzu.
Krok 3
SOS-bulion gotujemy dodajemy cebule tak aby zmiękła, miksujemy i zagęszczamy śmietaną,polewamy po roladce. PODAJEMY NP.ziemniaki i mix sałat. GOD
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej