
Składniki
2 garść
80 gramów
1 sztuka
1 łyżka
1 łyżka
4 łyżki
2 łyżki
3 łyżki
1 łyżka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obrać pokroić w drobną kostkę dodać pokrojony imbir. Wszystko wymieszać z sosami i dodać na patelnię podduszać przez 3 minuty.
Krok 2
Fasolkę szparagową przekroić na pół i krótko podgotować. Dodać do mieszanki na patelni, do tego dodać pokrojone w paski grzyby shitake wszystko razem wymieszać. Całość podduszać przez około 10 minut.
Krok 3
Makaron przygotować zgodnie z wytycznymi podanymi na opakowaniu. Po odcedzeniu połączyć z zawartością patelni i podawać gorące. Całość można dodatkowo posypać ziarnami sezamu.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa Orientalna Grubo Mielona Do Drobiu i Owoców Morza Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej