sałatka królewska z grillowaną piersią z indyka i muszlą francuską
średnie
6 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
3 sztuki
6 sztuk
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
50 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozmrozić gotowe ciasto francuskie, zrobić muszlę upiec Pierś z indyki umyć, oprószyć pozostawić na kilka godzin, następnie grillować.
Krok 2
kapustę pokroić drobno, paprykę pokroić w cienkie paseczki, pomidora w cząstki, ogórka w paseczki usunąć nasiona i pokroić w plasterki, a cebulę w piórka.szczypiorek, koperek. Kukurydzę osączyć na sitku.Połączyć składniki. zrobić sos
Krok 3
Na talerzu położyć muszelkę wypełnić warzywami, grillowanymi paluszkami z piersi z indyka, zrobić dekorację polać sosem. smacznego :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Kebab z sosem czosnkowym Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej