
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
null
100 mililitrów
1 łyżka
1 łyżeczka
3 łyżki
2 łyżki
1 łyżka
0.5 kilograma
0.2 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 5
Ocet, olej, musztardę połącz z sosem z gotowania ryby. Polej nim sałątkę, wymieszaj i od razu podawaj. Sałatkę możesz ozdobić kleksami majonezu.
Krok 1
Filety opłucz, wysusz i pokrój w kostke.
Krok 2
Połącz sos Worcester, białe wino, musztardę, Delikaty Knorr i posiekaną cebulę. Rybę polej marynatą, schładzaj w lodówce przez 1 godzinę.
Krok 3
Następnie przełóż do garnka i gotuj 10 minut (w razie potrzeby dolej trochę wody).
Krok 4
Dodaj odsączone, marynowane warzywa oraz pomidory. Jeśli warzywa tego wymagają, pokrój je.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej