
Składniki
1 opakowanie
2 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
4 sztuki
3 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mix sałat myjemy osuszamy i układamy na półmisku. Truskawki myjemy kroimy w plasterki układamy na sałacie.
Krok 2
Ser twaróg mieszamy z śmietaną i 1/2 łyżeczki sosou czosnkowo-ziołowego knorr.Wyrabiamy masę i formujemy kulki ,układamy je na sałatce.
Krok 3
Robimy sos koperkowo-ziołowy ,polewamy nim sałatkę . Całosć posypujemy rzeżuchą .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej