Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem

Autor: Beata Dźwierzyńska

ratingratingratingratingrating

1

heart
23 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

35 osób wydrukowało

Pobierz pdf

45 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

2 pęczki

1 pęczek

3 łyżki

3 szczypty

2 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki obieramy i gotujemy. Po ugotowaniu studzimy i kroimy w plasterki lub półplasterki. Rzodkiewki myjemy, kroimy również w plasterki. Koperek siekamy.

Krok 2

Wszystkie składniki dajemy do miski, dodajemy majonez i mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego :-)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z ziemniakami, rzodkiewką i koperkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej