Śniadanko prosto z dżungli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Śniadanko prosto z dżungli

Autor: thegrooba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
14 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżka

2 plastry

3 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na talerz wyłożyć jogurt (na kształt gruszki).

Krok 2

Wokół rozsypać ulubione płatki.

Krok 3

Uszka zrobić z jabłka, oczy i nosek z m&m's, łapki z banana, a buźkę kolorowym pisakiem. Resztę składników wkomponować w otoczenie;) Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Śniadanko prosto z dżungli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
" Zielona baba "
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej