
Składniki
1 sztuka
250 mililitrów
2 sztuki
400 gramów
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron al dente.
Krok 2
Tuńczyk wraz z olejem z puszki wyłóż na patelnię. Dodaj pokruszone przyprawy w mini kostkach Knorr i duś kilkanaście minut.
Krok 3
Lekko przestudź i dodaj śmietanę uważając, by się nie zważyła i ponownie wstaw na wolny ogień. Minutę – dwie przed podaniem dodaj pokrojone w kawałki pomidory bez pestek, dopraw do smaku i wymieszaj.
Krok 4
Podawaj spaghetti polane sosem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej