
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
4 listków
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
CHICKENED OUT CHUNKS smażyć chwilkę na 2 łyżkach oleju
Krok 2
Pokroić w plasterki: ogórek, pomidor i cebulę.Sałatę umyć pod bieżącą wodą i osuszyć.
Krok 3
W miseczce przygotować sos- wymieszać majonez z ketchupem.
Krok 4
Pitę opiekam na patelni z obu stron, nacinam wzdłuż robiąc kieszonkę, nakładam sos, następnie sałatę, CHICKENED OUT CHUNKS, plasterki pomidora, ogórka oraz cebulę pokrojoną w piórka i jeszcze odrobinę sosu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Chickened Out Chunks The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej