
Składniki
0.5 opakowania
0.5 sztuki
0.5 sztuki
1 opakowanie
0.5 opakowania
1 pęczek
3 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kawałki chickened out chunks podsmażamy na oliwie aż będą gorące.
Krok 2
Na talerzu układamy wszystkie warzywa oraz maliny. Dodajemy kawałki chickened out chunks. Skrapiamy oliwą oraz syropem. Rozsypujemy płatki migdałowe i szczypiorek. Gotowe !
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Chickened Out Chunks The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej