
Składniki
2 sztuki
300 gramów
50 gramów
1 sztuka
2 sztuki
0.5 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kromki batonu posmaruj lekko masłem i na każdą kładź plaster czosnku i kawałek chilli.
Krok 2
Pieczarki i ser pokrój w plastry.
Krok 3
Kładź ser i pieczarki na kromki.
Krok 4
Wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 100 stopni i piecz przez 15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej