Zimowe chrupiące tosty przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zimowe chrupiące tosty

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

2 sztuki

6 sztuk

6 łyżeczek

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na każdą kromek chleba położyć plaster sera, posypać mini kosteczką czosnkową, Całość zawinąć w plaster szynki.

Krok 2

Piekarnik nagrzać do 180st. Tosty włożyć do piekarnika i piec do stopienia się sera i zrumienienia szynki. Gotowe polać keczupem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej