Cannelloni nadziewane warzywami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Cannelloni nadziewane warzywami

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

1

heart
18 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 szczypt

100 mililitrów

250 gramów

100 gramów

10 sztuk

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

3 sztuki

3 łyżki

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żaden kucharz nie wyleje pachnącej oliwy! Podsmażone warzywa do CANNELLONI NADZIEWANYCH WARZYWAMI trzeba osączyć, ale oliwę łapie się do podstawionej miseczki. Gdy ostygnie, można przyprawiać nią sałatki lub używać do smażenia, tylko uwaga, bo strasznie pryska!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Cannelloni nadziewane warzywami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Sałatka meksykańska
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej