
Składniki
100 gramów
100 gramów
10 gramów
1 sztuka
1 łyżeczka
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Limonkę otrzyj ze skóry. Wyciśnij z niej sok i połącz z jogurtem, majonezem Hellmann's, posiekaną kolendrą, łyżeczka miodu oraz startym na miazgę świeżym imbirem.


Dobra rada:
Tak przygotowany dip jest idealny do drobiu, warzyw i darów morza.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Dip z limonki z imbirem
Limonkę otrzyj ze skóry. Wyciśnij z niej sok i połącz z jogurtem, majonezem Hellmann's, posiekaną kolendrą, łyżeczka miodu oraz startym na miazgę świeżym imbirem.