Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 łyżka

1 szczypta

0.5 szklanki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystkie składniki wrzuć do miseczki.

Krok 2

Dokładnie zmiksuj. Podawaj do dziczyzny oraz czerwonych mięs.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dressing cytrynowo-rozmarynowy z octem balsamicznym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Charczo
czas przygotowania
110 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej