Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

1 opakowanie

200 gramów

300 gramów

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę i cukinię pokroić w małą kostkę , cebulę i paprykę pokroić w cienkie paski. Cukinię cebulę delikatnie podsmażyć. W dużej misce połączyć mięso ze wszystkimi warzywami i Fixem Gołąbki bez zawijania Knorr. Podsmażyć na patelni z dwóch stron. W płaskim garnku zagotować pulpę pomidorową, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do garnka gołąbki i dusić ok. 30 minut

Krok 2

Cukinię cebulę delikatnie podsmażyć. W dużej misce połączyć mięso ze wszystkimi warzywami i Fixem Gołąbki bez zawijania Knorr.

Krok 3

Podsmażyć na patelni z dwóch stron. W płaskim garnku zagotować pulpę pomidorową, doprawić solą i pieprzem. Przełożyć do garnka gołąbki i dusić ok. 30 minut

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ekstra warzywne gołąbki bez zawijania - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Fettuccine ze szpinakiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej