
Składniki
0.2 szklanki
2 sztuki
null
340 gramów
3 łyżki
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mango obierz i pokrój w mniejsze kawałki by dobrze było Ci je zmiksować.
Krok 2
Cały czas mieszając dodaj zimny jogurt, maślankę i na koniec dodaj wodę, wlewaj ją dość powoli.
Krok 3
Napój powinien być klarowny i gęsty.
Krok 4
Na koniec dodaj kardamon i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej