Masło cytrynowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło cytrynowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 sztuka

0.5 sztuki

1 szczypta

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cytrynę sparz, wyciśnij z niej sok i zetrzyj skórkę.

Krok 2

Zmiksuj wszystkie składniki.

Krok 3

Schłódź przed podaniem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Zupa warzywna
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej